2004-04-28
 
DEN HAAG - 20 graden ofzo... stukje koeler :-)

Ja, ik ben weer terug in Nederland. Vanochtend kwam ik aan op Schiphol, en tot mijn verrassing werd ik opgewacht door mijn familieleden (zie foto). Het was goed hen weer te zien; vooral de kleintjes waren behoorlijk gegroeid, en beide zusters waren behoorlijk zwanger...

Mijn vlucht was tamelijk saai. Na een emotioneel afscheid nam ik de bus naar het vliegveld. Tegen mijn gewoonte in was ik *erg* op tijd voor mijn vlucht, en moest zelfs *wachten*. Ik liet me informeren door een Japanse medewachtende over het reizen in Zuid-Amerika... hmmm... dat klonk interessant! Toen eindelijk dat vliegtuig in. Ik werd omringd door een groep Engelse havenarbeiders o.i.d., die mij vermaakten met hun Thaise reiservaringen. Vervelender was het dat ze nogal *snurkten*. Maar geloof me, wie ooit gebruik heeft gemaakt van het Cambodjaanse bussysteem, klaagt nooit meer over een vliegtuig :-)

En nu in Den Haag. Ik bezin me op volgende stappen. Wel weer wennen in Nederland zeg... en waar moet ik in vredesnaam over schrijven? Nou ja, ik verzin wel wat. Ik moet nog wat coden links en rechts. En morgen schijn ik een luier-verwisselcursus te krijgen, zodat ik op mijn nichtje kan passen.Tja, het kan verkeren.


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger